Apua eron keskellä kamppaileville

Onko sinulla hankaluuksia hoitaa asioita, etkä tiedä mistä pitäisi lähteä liikkeelle?

Minä autan sinua!

Tarvitsetko apua lasten asioiden järjestämisessä?

Eron jälkeen voi olla vaikea hahmottaa, mitkä asiat pitäisi hoitaa ja mitä pitäisi ottaa huomioon, esimerkiksi  lasten huoltajuus asioiden järjestämisessä. Ammattilaisten avun saanti voi kestää yllättävän pitkään.


  • Olen auttanut asiakkaitani lasten huoltoasioihin liittyvissä sopimusneuvotteluissa.
  • Yksinhuoltajan avun saannissa ja jaksamisen tukemisessa.
  • Vaikeiden ristiriitatilanteiden ratkomisessa ex puolison kanssa.


Tarvitsetko kuuntelijaa?


Erotessa voi olla vaikeaa puhua tuntemuksistaan. Ystävätkään eivät jaksa loputtomiin kuunnella. Usein ystävillä on jo muodostunut mielipide parisuhteestanne ja he eivät välttämättä osaa antaa uutta näkökulmaa asioihin.


  • Olen ollut kuuntelevana korvana asiakkailleni. Tilanteissa joissa, muuta kuuntelijaa ei ole löytynyt pahan olon yllättäessä.
  • Olen eroauttamisen ammattilainen ja näen asioissa yleensä sen toisenkin puolen ja voin auttaa ratkaisun löytymisessä kinkkisissäkin asioissa.Tuntuuko elämäsi kaaokselta?

Eron jälkeen ajatukset on usein yhtä myllerrystä, eikä mikään tunnu menevän eteenpäin. Saatat junnata paikoillaan, etkä löydä tietä ulos. Saattaa tuntua, että pääsi räjähtää.


  • Monet asiakkaani ovat saaneet apua minulta ihan perusasioiden järjestämisessä. Miten saa elämän edes jotenkin hallintaan?
  • Voin antaa sinulle selkeitä steppejä että pääset eteenpäin muutoinkin jo vaikeassa elämäntilanteessa.


Sain nopeasti apua lasteni asioiden selvittelyyn - Mirja

Nämä palvelut vain ennakkomaksulla 45€/45min. Tai sopimuksen mukaan. Lähetä viesti minulle, niin saat tilinumeroni ja sovitaan aika.

Instagram: tunnelukotparisuhteessa

Facebook: Lempeyttä Sinulle